Het platform

Geven is leven is een unieke beweging waar velen zich bij aansluiten omdat ze er energie van krijgen. Op 1 december 2020 lanceerde ik Geven is leven met Bibian Mentel in het Rotterdamse tv-programma RUR.

Het platform gaat uit van de (wetenschappelijk bewezen) stelling dat geven een positieve invloed heeft op je gezondheid, je geluk en je succes. Geven is leven verzamelt alle manieren om geven makkelijker te maken, voor personen en bedrijven.
Een van de makkelijkste manieren om te geven noemen wij: Gratis geven. Oftewel, online shoppen en zonder extra kosten een bijdrage leveren aan een aantal goede doelen. Wie 100 euro per maand shopt, draagt al snel tot wel 60 euro per jaar bij! Je portemonnee merkt er niks van, maar verder wordt iedereen er gelukkiger van, ook jijzelf.

Platform Geven is leven


Onze visie: Geven heeft een positieve invloed op je gezondheid, je geluk en je succes

Onze missie: Nederland permanent in de top 10 van de CAF World Giving Index (www.cafonline.org)

Ons doel: Met Geven is leven willen we inspireren en geven makkelijker maken

Wim over het platform


Geven is meer en meer een rode draad geworden in mijn leven. Ik merkte dat als ik tijd, aandacht en soms ook geld aan een ander besteedde, zich dat op enig moment dubbel en dwars terugbetaalde. Het bracht mij zowel persoonlijk geluk als zakelijk succes. Ik hoop je te kunnen inspireren en het makkelijker voor je te maken om te geven, of je dat nu thuis doet of met je organisatie.